Universiteit van Amsterdam
Geneeskunde
1.4: CMI-1

Universiteit Universiteit van Amsterdam Geneeskunde 1.4: CMI-1

Circulatie en Milieu Interieur 1 - Herkansing - Groep 1

Arjen

In deze training word je in totaal twaalf uur voorbereid op je hertentamen CMI1. Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen. In deze groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing voor leden van MFAS.


De planning komt zo snel mogelijk online. Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning die we gemaakt hebben je niet schikt, kijken we eerst samen of we de planning kunnen wijzigen. Lukt dat niet, dan mag je je kosteloos uitschrijven. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding CMI1 - Deeltoets

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl los te kopen. De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de lesstof van week 1 t/m 4, aangevuld met voefenvragen. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00

Trainingshandleiding CMI1 - Eindtoets

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl los te kopen. De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de lesstof van week 5 t/m 8, aangevuld met oefenvragen. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal25.00