Universiteit van Amsterdam
Geneeskunde
1.5: RA-2

Universiteit Universiteit van Amsterdam Geneeskunde 1.5: RA-2

Digitale training Regulatie en Afweer 2 - Eindtoets - Groep 1

Bas

In deze digitale training word je in 8 uur voorbereid op je tentamen voor Regulatie en Afweer 2. Je docent Bas gaat bijna aan zijn co-schappen beginnen, werkt momenteel op de bloedprik poli en doet ervaring op bij de afdeling oogheelkunde van het OLVG.

Tijdens de training behandelt Bas de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van de MFAS.

  • Totaal96.00

Deze training is reeds begonnen

Digitale tentamenbundel - RA-2 Eindtoets (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal25.00

Hardcopy tentamenbundel - RA-2 Eindtoets (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal25.00