Universiteit van Amsterdam
Geneeskunde
2.3: CMI-2

Universiteit Universiteit van Amsterdam Geneeskunde 2.3: CMI-2

Circulatie en Milieu Interieur 2 - Herkansing

Carmen

In deze training word je in vier lessen van elk 3 uur klaargestoomd op het hertentamen van CMI-2. Je docent Carmen werkt al jaren voor TentamenTrainingen en geeft ieder jaar RA-3 en CMI-2. Naast het lesgeven is zij bezig met haar wetenschappelijke stage.


Tijdens de training behandelt Carmen de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen. In deze groep is plek voor maximaal 15 studenten.

Op deze training is onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing voor leden van MFAS.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding CMI-2 - Eindtoets

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie.


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal25.00