Universiteit van Amsterdam
Geneeskunde
2.4: WDD-2

Universiteit Universiteit van Amsterdam Geneeskunde 2.4: WDD-2

Waarnemen, Denken en Doen 2 - Eindtoets - Groep 1

Remy

In deze training word je in totaal acht uur voorbereid op je tentamen WDD2. Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen. In deze groep is plek voor maximaal 15 studenten.

De training wordt gegeven door Remy. Op dit moment is zij al bezig met haar co-schappen, dus ze heeft erg veel klinische ervaring. Daarnaast haalde Remy een 10 (!) voor haar vergelijkbare vak in haar bachelor.


Op deze training is onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing voor leden van MFAS.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Trainingshandleiding WDD-2 - Eindtoets

Let op: het gaat om een PRE-ORDER. De handleiding wordt verzonden wanneer deze klaar is.


Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie.


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00