Universiteit van Amsterdam
Geneeskunde
3.1: WDD-3

Universiteit Universiteit van Amsterdam Geneeskunde 3.1: WDD-3

Waarnemen, Denken en Doen 3 - Herkansing

Sotuda

In deze training word je in vier lessen van drie uur voorbereid op je hertentamen WDD3. Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen. In deze groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing voor leden van MFAS, als je ook de training voor de eindtoets volgt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding WDD3 - Deeltoets

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl los te kopen. De bundel bestaat uit 103 pagina's aan stof met aanvullende oefenvragen. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00

Trainingshandleiding WDD3 - Eindtoets

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl los te kopen. De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de lesstof van week 5 t/m 8, aangevuld met oefenvragen. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00