Universiteit van Amsterdam
Geneeskunde
Blok 3.6: Ziekte, zorg en samenleving

Universiteit Universiteit van Amsterdam Geneeskunde Blok 3.6: Ziekte, zorg en samenleving

Blok 3.6: Ziekte, zorg en samenleving - HERTENTAMEN - Groep 1

Iris

In deze training word je in 3 lessen voorbereid op je hertentamen Blok 3.6. Je Docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen. In deze groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing als je lid bent van MFAS.


De planning komt zo snel mogelijk online. Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning die we gemaakt hebben je niet schikt, kijken we eerst samen of we de planning kunnen wijzigen. Lukt dat niet, dan mag je je kosteloos uitschrijven. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding Blok 3.6

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl los te kopen. De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen. Het document is 105 pagina's dik en bevat ook de antwoorden van de oefenvragen. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00