Universiteit van Amsterdam
Psychologie
Wetenschappelijk & Statistisch Redeneren (WSR-T)

Universiteit Universiteit van Amsterdam Psychologie Wetenschappelijk & Statistisch Redeneren (WSR-T)

Wetenschappelijk & Statistisch Redeneren (WSR-T) Herkansing Tentamen 1 - Groep 1

Karel

In deze training ga je in een les van 6 uur aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van het eerste tentamen van Wetenschappelijk & Statistisch Redeneren te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training is ideaal ter voorbereiding van je hertentamen, omdat je docent je vertelt waar je bij het studeren in het algemeen en bij dit vak in het bijzonder extra aandacht voor moet hebben. De maximale groepsgrootte is beperkt, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht, zodat je je hertentamen kunt vlammen. Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie is alleen van toepassing als je lid van de VSPA bent. Tevens moet je de trainingen voor alle deeltoetsen van dit vak volgen, om van de garantie gebruik te kunnen maken.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Wetenschappelijk & Statistisch Redeneren (WSR-T) Herkansing Tentamen 2 - Groep 1

Karel

In deze training ga je in een les van 6 uur aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van het tweede tentamen van Wetenschappelijk & Statistisch Redeneren te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training is ideaal ter voorbereiding van je hertentamen, omdat je docent je vertelt waar je bij het studeren in het algemeen en bij dit vak in het bijzonder extra aandacht voor moet hebben. De maximale groepsgrootte is beperkt, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht, zodat je je hertentamen kunt vlammen. Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie is alleen van toepassing als je lid van de VSPA bent. Tevens moet je de trainingen voor alle deeltoetsen van dit vak volgen, om van de garantie gebruik te kunnen maken.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Wetenschappelijk & Statistisch Redeneren (WSR-T) Herkansing Tentamen 3 - Groep 1

Karel

In deze training ga je in een les van 6 uur aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van het derde tentamen van Wetenschappelijk & Statistisch Redeneren te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training is ideaal ter voorbereiding van je hertentamen, omdat je docent je vertelt waar je bij het studeren in het algemeen en bij dit vak in het bijzonder extra aandacht voor moet hebben. De maximale groepsgrootte is beperkt, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht, zodat je je hertentamen kunt vlammen. Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie is alleen van toepassing als je lid van de VSPA bent. Tevens moet je de trainingen voor alle deeltoetsen van dit vak volgen, om van de garantie gebruik te kunnen maken.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Wetenschappelijk & Statistisch Redeneren (WSR-T) Herkansing Tentamen 4 - Groep 1

Karel

In deze training ga je in in een les van 6 uur aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van het vierde tentamen van Wetenschappelijk & Statistisch Redeneren te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training is ideaal ter voorbereiding van je hertentamen, omdat je docent je vertelt waar je bij het studeren in het algemeen en bij dit vak in het bijzonder extra aandacht voor moet hebben. De maximale groepsgrootte is beperkt, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht, zodat je je hertentamen kunt vlammen. Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie is alleen van toepassing als je lid van de VSPA bent. Tevens moet je de trainingen voor alle deeltoetsen van dit vak volgen, om van de garantie gebruik te kunnen maken.

  • Totaal72.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar