Universiteit van Amsterdam
Rechten
Europees Recht

Universiteit Universiteit van Amsterdam Rechten Europees Recht

Europees Recht - Herkansing - Groep 1

Nina

In deze training word je in vier lessen van elk drie uur klaargestoomd voor de herkansing van Europees recht. Onze docent Nina heeft haar bachelors Europese Studies (met als major Europees Recht) en Rechtsgeleerdheid aan de UvA behaald en doet nu de master Public International Law in Leiden.


Nina behandelt de belangrijkste lesstof aan de hand van de trainingshandleiding die je ontvangt bij deze training en legt de stof op een begrijpelijke manier uit. Samen oefen je met de oefenvragen en een oefententamen om je maximaal voor te bereiden op het tentamen! In deze groep is plek voor maximaal tien studenten.


De planning komt zo snel mogelijk online. Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning die we gemaakt hebben je niet schikt, kijken we eerst samen of we de planning kunnen wijzigen. Lukt dat niet, dan mag je je kosteloos uitschrijven. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken.


Op deze training is de 'Niet gehaald? Geld-terug' garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek