Universiteit van Amsterdam
Rechten
Europees Recht

Universiteit Universiteit van Amsterdam Rechten Europees Recht

Europees Recht I - Groep 1

Nicole

In deze training word je in drie lessen klaargestoomd voor het eerste deeltentamen van Europees recht. De docent behandelt de belangrijkste lesstof aan de hand van de trainingshandleiding die je ontvangt bij deze training en legt de stof op een begrijpelijke manier uit. Samen oefen je met de oefenvragen en een oefententamen om je maximaal voor te bereiden op het tentamen!


In deze groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de 'Niet gehaald? Geld-terug' garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Europees Recht II - Groep 1

Thomas

In deze training word je in drie lessen van elk vier uur klaargestoomd voor het tweede deeltentamen van Europees recht. De docent behandelt de belangrijkste lesstof aan de hand van de trainingshandleiding die je ontvangt bij deze training en legt de stof op een begrijpelijke manier uit. Samen oefen je met de oefenvragen en een oefententamen om je maximaal voor te bereiden op het tentamen!


In deze groep is plek voor maximaal tien studenten. Op deze training is de 'Niet gehaald? Geld-terug' garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek