Universiteit van Amsterdam
Rechten
Goederenrecht

Universiteit Universiteit van Amsterdam Rechten Goederenrecht

Goederenrecht - Eindtoets - Groep 1 - Herkansing - Nederlands

Eva

In deze nog te bepalen digitale of fysieke training word je in 12 uur voorbereid op je (her)tentamen voor Goederenrecht. Eva behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (als je ook de training voor de deel/eindtoets volgt). Wij behouden ons het recht voor deze training om te zetten in een digitale variant, of samen te voegen met de reeds bestaande digitale training.

  • Totaal149.00

Deze training zit helaas vol

Klassikale training eindtoets Goederenrecht

Floor

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Goederenrecht.

Floor behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie.

Wij behouden ons het recht voor om deze training om te zetten in een digitale variant, of samen te voegen met de reeds bestaande digitale training.


  • Totaal139.00

Deze training zit helaas vol

Digitale tentamenbundel - Goederenrecht

Goedkoper, sneller leverbaar, gebruiksvriendelijker en duurzamer! De digitale tentamenbundel bevat een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de bijbehorende antwoorden. De tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd en kan daarom snel gehanteerd worden om te leren. Daarnaast is de bundel gebruiksvriendelijk en kan je snel door de stof zoeken door middel van de Ctrl+F functie. Tot slot hoeven voor de bundel geen bomen gekapt worden, zodoende is de bundel een milieuvriendelijk alternatief voor de hardcopy! De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal18.00

Hardcopy tentamenbundel Goederenrecht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal20.00