Universiteit van Amsterdam
Rechten
Inleiding Strafrecht

Universiteit Universiteit van Amsterdam Rechten Inleiding Strafrecht

Inleiding Strafrecht (2022/2023) - Gratis Masterclass - Powered by TentamenTrainingen.nl

Rens

Wil je het meeste halen uit je voorbereiding voor Inleiding Strafrecht? Zou je graag eens een training van ons willen volgen? Tijdens de gratis Masterclass behandelt een top docent enkele lastige onderwerpen uit de eerste toets van Inleiding Strafrecht en oefent de docent samen met jou het beantwoorden van vragen. De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste toets meteen zal helpen een beter resultaat te halen. Verzeker je plek en boek snel de GRATIS Masterclass!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Inleiding Strafrecht

Goedkoper, sneller leverbaar, gebruiksvriendelijker en duurzamer! De digitale tentamenbundel bevat een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de bijbehorende antwoorden. De tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd en kan daarom snel gehanteerd worden om te leren. Daarnaast is de bundel gebruiksvriendelijk en kan je snel door de stof zoeken door middel van de Ctrl+F functie. Tot slot hoeven voor de bundel geen bomen gekapt worden, zodoende is de bundel een milieuvriendelijk alternatief voor de hardcopy! De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal13.00

Digitale tentamenbundel Inleiding Strafrecht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de tentamenbundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Inleiding Strafrecht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00