Universiteit van Amsterdam
Rechten
Personen- en Familierecht

Universiteit Universiteit van Amsterdam Rechten Personen- en Familierecht

Personen- en familierecht

Eva

In deze nog te bepalen digitale of fysieke training word je in 12 uur voorbereid op je (her)tentamen voor Personen- en familierecht.

Eva behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing, (als je ook de training voor de deel/eindtoets volgt).

Wij behouden ons het recht voor deze training om te zetten in een digitale variant, of samen te voegen met de reeds bestaande digitale training.

  • Totaal139.00

Deze training zit helaas vol

Digitale Marathon Herkansing Personen- en Familierecht - Groep 1

Sissi

In deze Marathon word je in 4 uur voorbereid op je hertentamen voor Personen- en Familierecht. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal59.00

Deze training zit helaas vol