Universiteit van Amsterdam
Rechten
Personen - en Familierecht

Universiteit Universiteit van Amsterdam Rechten Personen - en Familierecht

Personen- en Familierecht - Groep 1

Nina

In deze training word je in vier lessen van drie uur voorbereid op je tentamen Personen- en Familierecht. Je docent behandelt in de training de belangrijkste onderwerpen en beantwoordt al je vragen over de stof. Ook wordt er geoefend met oude tentamenvragen zodat je goed wordt voorbereid op het tentamen.


Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is onze unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding - Personen & Familierecht

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal30.00

PRE-ORDER Hard copy trainingshandleiding - Personen & Familierecht

Let op: betreft een PRE-ORDER


Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt(tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal30.00