Vrije Universiteit Amsterdam
Rechtsgeleerdheid
Inleiding in de Rechtswetenschap

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Rechtsgeleerdheid Inleiding in de Rechtswetenschap

Gratis Masterclass - Inleiding in de Rechtswetenschap [2020 - 2021]

Emy

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen Inleiding in de Rechtswetenschap! TentamenTrainingen.nl organiseert aankomend collegejaar een gratis Masterclass voor Inleiding in de Rechtswetenschap die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.


Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding in de Rechtswetenschap - Eindtentamen 2020/2021 - Groep 1

Emy

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor het eerstejaars vak Inleiding in de Rechtswetenschap.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een PowerPoint wordt gebruikt tijdens de training, wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. In plaats van de reguliere prijs van 144 euro, betaal je voor deze training 99 euro! Ook is op deze training de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek