Vrije Universiteit Amsterdam
Faculteit Sociale Wetenschappen
Bestuur, Politiek en Samenleving

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Faculteit Sociale Wetenschappen Bestuur, Politiek en Samenleving

Bestuur, Politiek en Samenleving - Groep 1

Lisette

Tijdens deze training word je voorbereid op je tentamen van periode 2. Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen. In deze groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Voor EOS-leden is op deze training onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.


Het vak Bestuur, Politiek en Samenleving is onderdeel van het eerste jaar Politicologie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap.


  • Totaal144.00

Deze training is reeds begonnen

Bestuur, Politiek en Samenleving - Trainingshandleiding

In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Je bestelling wordt binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW. Bestuur, Politiek en Samenleving is onderdeel van het eerste jaar van de opleidingen Bestuurs- en Organisatiewetenschap en Politicologie.

  • Totaal20.00

Bestuur, Politiek en Samenleving - Trainingshandleiding (EOS-balie)

In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. Daarnaast zijn er in de handleiding ook oefenvragen te vinden. De handleiding kan vanaf maandag 3 december worden opgehaald bij de EOS-balie voor €15. Bij het bestellen van deze handleiding ga je er mee akkoord dat jouw gegevens (naam, email) worden doorgegeven aan Faculteitsvereniging EOS.

  • Totaal15.00