Vrije Universiteit Amsterdam
Geneeskunde
Groei en Ontwikkeling

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Geneeskunde Groei en Ontwikkeling

Groei en Ontwikkeling - Herkansing Groep 1

Docent wordt z.s.m. bekendgemaakt

In deze training word je voorbereid op het hertentamen van Groei en Ontwikkeling. De training heeft vier lessen van elk drie uur en vindt plaats op de VU. De docent bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.


De planning komt zo snel mogelijk online. Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning je niet schikt, dan mag je je kosteloos uitschrijven tot drie dagen voor de start van de training. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Samenvatting en oefenvragen Groei & Ontwikkeling (afgedrukt in kleur)

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding (onze superfijne samenvatting + oefenvragen die we gebruiken tijdens onze bijlessen!) van TentamenTrainingen.nl los te kopen. Normaal gesproken krijgen alleen de studenten die een training volgen dit boekje, maar omdat we jullie graag willen laten kennismaken met onze kwaliteit stellen we dit boekje nu beschikbaar tegen een uitzonderlijk lage prijs. Het boekje is 101 pagina's dik en behandelt alle belangrijke onderwerpen uit het vak. De antwoorden worden bijgeleverd! Wanneer je de handleiding bestelt zorgen we dat deze binnen een werkdag op de post gaat. Het boekje wordt afgedrukt in kleur, wat bij dit vak prettig is omdat er veel afbeeldingen in het boekje zijn opgenomen. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, maar in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal40.00

Samenvatting en oefenvragen Groei & Ontwikkeling (afgedrukt in zwart/wit)

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding (onze superfijne samenvatting + oefenvragen die we gebruiken tijdens onze bijlessen!) van TentamenTrainingen.nl los te kopen. Normaal gesproken krijgen alleen de studenten die een training volgen dit boekje, maar omdat we jullie graag willen laten kennismaken met onze kwaliteit stellen we dit boekje nu beschikbaar tegen een zeer lage prijs (je betaalt eigenlijk alleen de print- en verzendkosten). Het boekje is 101 pagina's en behandelt alle belangrijke onderwerpen uit het vak. De antwoorden worden bijgeleverd! Let op: dit betreft de versie in zwart/wit. Hierdoor is dit boekje goedkoper, maar het kan zijn dat sommige afbeeldingen niet goed worden weergegeven. Wanneer je de handleiding bestelt zorgen we dat deze binnen een werkdag op de post gaat. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, maar in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal25.00