Vrije Universiteit Amsterdam
Geneeskunde
Huid en Afweer

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Geneeskunde Huid en Afweer

Marathon - Huid en Afweer Herkansing - Groep 1

Yu

In deze marathon-training ga je met onze docent Yu zes uur aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van Huid & Afweer te bespreken en veel te oefenen. Uiteraard is er ruimte om je vragen te stellen. De training wordt kort op het hertentamen gepland, zodat je eerst op je reguliere tentamen kunt richten.


Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie niet van toepassing, wegens de uitzonderlijk lage prijs. De maximale groepsgrootte voor deze marathon-training is 20 personen.


Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen.


  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Samenvatting & oefenvragen Huid & Afweer (afgedrukt in kleur)

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding (onze superfijne samenvatting + oefenvragen die we gebruiken tijdens onze bijlessen!) van TentamenTrainingen.nl los te kopen. Normaal gesproken krijgen alleen de studenten die een training volgen dit boekje, maar omdat we jullie graag willen laten kennismaken met onze kwaliteit stellen we dit boekje nu beschikbaar tegen een uitzonderlijk lage prijs. Het boekje is 87 pagina's dik en behandelt alle belangrijke onderwerpen uit het vak. De antwoorden worden niet bijgeleverd, je zult dus echt zelf gaan oefenen met de lesstof van dit eerste tentamen. Wanneer je de handleiding bestelt zorgen we dat deze binnen een werkdag op de post gaat. Het boekje wordt afgedrukt in kleur, wat bij dit vak prettig is omdat er veel afbeeldingen in het boekje zijn opgenomen. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, maar in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal40.00

Samenvatting & oefenvragen Huid & Afweer (afgedrukt in zwart/wit)

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding (onze superfijne samenvatting + oefenvragen die we gebruiken tijdens onze bijlessen!) van TentamenTrainingen.nl los te kopen. Normaal gesproken krijgen alleen de studenten die een training volgen dit boekje, maar omdat we jullie graag willen laten kennismaken met onze kwaliteit stellen we dit boekje nu beschikbaar tegen een zeer lage prijs (je betaalt eigenlijk alleen de print- en verzendkosten). Het boekje is 87 pagina's en behandelt alle belangrijke onderwerpen uit het vak. De antwoorden worden niet bijgeleverd, je zult dus echt zelf gaan oefenen met de lesstof van dit eerste tentamen. let op: dit betreft de versie in zwart/wit. Hierdoor is dit boekje goedkoper, maar het kan zijn dat sommige afbeeldingen niet goed worden weergegeven. Wanneer je de handleiding bestelt zorgen we dat deze binnen een werkdag op de post gaat. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, maar in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal25.00