Vrije Universiteit Amsterdam
Geneeskunde
Medisch Wetenschappelijk Onderzoek

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Geneeskunde Medisch Wetenschappelijk Onderzoek

Medisch Wetenschappelijk Onderzoek 1 Herkansing - Groep 1

Docent wordt z.s.m. bekendgemaakt

In deze training word je voorbereid op het hertentamen van MWO1. De training heeft vier lessen van elk drie uur en vindt plaats op de VU. De docent bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Medisch Wetenschappelijk Onderzoek 2 - Groep 1

Docent wordt z.s.m. bekendgemaakt

In deze training word je voorbereid op het tentamen van Medisch Wetenschappelijk Onderzoek 2. De training heeft vier lessen van elk drie uur en vindt plaats op de VU. De docent bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.


De planning komt zo snel mogelijk online. Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning je niet schikt, dan mag je je kosteloos uitschrijven tot drie dagen voor de start van de training. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Samenvatting & Oefenvragen Medisch Wetenschappelijk Onderzoek 1 (kleur)

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding (onze superfijne samenvatting + oefenvragen die we gebruiken tijdens onze bijlessen!) van TentamenTrainingen.nl los te kopen. Normaal gesproken krijgen alleen de studenten die een training volgen dit boekje, maar omdat we jullie graag willen laten kennismaken met onze kwaliteit stellen we dit boekje nu beschikbaar tegen een uitzonderlijk lage prijs. Het boekje is 78 pagina's dik en behandelt alle belangrijke onderwerpen uit het vak. De antwoorden worden niet bijgeleverd, je zult dus echt zelf gaan oefenen met de lesstof van dit eerste tentamen. Het boekje wordt afgedrukt in kleur, wat bij dit vak prettig is omdat er veel afbeeldingen in het boekje zijn opgenomen. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00

Samenvatting & oefenvragen Medisch Wetenschappelijk Onderzoek 1 (zwart/wit)

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding (onze superfijne samenvatting + oefenvragen die we gebruiken tijdens onze bijlessen!) van TentamenTrainingen.nl los te kopen. Normaal gesproken krijgen alleen de studenten die een training volgen dit boekje, maar omdat we jullie graag willen laten kennismaken met onze kwaliteit stellen we dit boekje nu beschikbaar tegen een zeer lage prijs (je betaalt eigenlijk alleen de print- en verzendkosten). Het boekje is 78 pagina's en behandelt alle belangrijke onderwerpen uit het vak. De antwoorden worden niet bijgeleverd, je zult dus echt zelf gaan oefenen met de lesstof van dit eerste tentamen. let op: dit betreft de versie in zwart/wit. Hierdoor is dit boekje goedkoper, maar het kan zijn dat sommige afbeeldingen niet goed worden weergegeven. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00