Vrije Universiteit Amsterdam
Geneeskunde
Medisch Wetenschappelijk Onderzoek

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Geneeskunde Medisch Wetenschappelijk Onderzoek

Medisch Wetenschappelijk Onderzoek 1 - Groep 1

Omar

In deze training word je voorbereid op het tentamen van MWO1. De training heeft drie lessen van elk drie uur en vindt plaats op de VU. Je docent is zeer ervaren en bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.

  • Totaal108.00

Deze training is reeds begonnen

Samenvatting & Oefenvragen Medisch Wetenschappelijk Onderzoek 1 (kleur)

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding (onze superfijne samenvatting + oefenvragen die we gebruiken tijdens onze bijlessen!) van TentamenTrainingen.nl los te kopen. Normaal gesproken krijgen alleen de studenten die een training volgen dit boekje, maar omdat we jullie graag willen laten kennismaken met onze kwaliteit stellen we dit boekje nu beschikbaar tegen een uitzonderlijk lage prijs. Het boekje is 78 pagina's dik en behandelt alle belangrijke onderwerpen uit het vak. De antwoorden worden niet bijgeleverd, je zult dus echt zelf gaan oefenen met de lesstof van dit eerste tentamen. Wanneer je de handleiding bestelt zorgen we dat deze binnen een werkdag op de post gaat. Het boekje wordt afgedrukt in kleur, wat bij dit vak prettig is omdat er veel afbeeldingen in het boekje zijn opgenomen. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, maar in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal30.00

Samenvatting & oefenvragen Medisch Wetenschappelijk Onderzoek 1 (zwart/wit)

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding (onze superfijne samenvatting + oefenvragen die we gebruiken tijdens onze bijlessen!) van TentamenTrainingen.nl los te kopen. Normaal gesproken krijgen alleen de studenten die een training volgen dit boekje, maar omdat we jullie graag willen laten kennismaken met onze kwaliteit stellen we dit boekje nu beschikbaar tegen een zeer lage prijs (je betaalt eigenlijk alleen de print- en verzendkosten). Het boekje is 78 pagina's en behandelt alle belangrijke onderwerpen uit het vak. De antwoorden worden niet bijgeleverd, je zult dus echt zelf gaan oefenen met de lesstof van dit eerste tentamen. let op: dit betreft de versie in zwart/wit. Hierdoor is dit boekje goedkoper, maar het kan zijn dat sommige afbeeldingen niet goed worden weergegeven. Wanneer je de handleiding bestelt zorgen we dat deze binnen een werkdag op de post gaat. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, maar in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal20.00