Vrije Universiteit Amsterdam
Rechten
Materieel Strafrecht

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Rechten Materieel Strafrecht

Materieel Strafrecht - Herkansing - BOOSTSESSIE

Nicole

In deze training word je in vier uur voorbereid op je herkansing voor het tweedejaars vak Materieel Strafrecht.


Deze training richt zich op hoe je het tentamen het beste kunt aanpakken. De docent zal in deze training niet alle stof behandelen, maar zal vragen over de stof beantwoorden. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Indien een PowerPoint wordt gebruikt tijdens de training, wordt deze na de les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. In plaats van de reguliere prijs van 72 euro, betaal je voor deze training 49 euro! De ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie is op deze training niet van toepassing.

  • Totaal49.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Materieel Strafrecht - Herkansing - Groep 1

Nicole

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je herkansing voor het tweedejaars vak Materieel Strafrecht.


De topdocent Nicole (met al meer dan 1000 uur trainingservaring!) behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een PowerPoint wordt gebruikt tijdens de training, wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. In plaats van de reguliere prijs van 144 euro, betaal je voor deze training 99 euro! Ook is op deze training de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Deze training is reeds begonnen