Vrije Universiteit Amsterdam
Rechtsgeleerdheid
Formeel Strafrecht

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Rechtsgeleerdheid Formeel Strafrecht

Digitale Training Formeel Strafrecht - Eindtentamen - Groep 1

Emy

In deze digitale training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Formeel Strafrecht. Thomas behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.
In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Ook is op deze training de ‘Niet gehaald, geld terug-garantie' van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale Trainingshandleiding Formeel Strafrecht

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-accountop als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijkvia Google Drive.

  • Totaal30.00

PRE-ORDER Hard copy Trainingshandleiding Formeel Strafrecht

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal30.00