Vrije Universiteit Amsterdam
TentamenTrainingen Docentenacademie
Handleidingen

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam TentamenTrainingen Docentenacademie Handleidingen

Staatsrecht eerste les groep 2

Harjit

Voor Liselotte :)

  • Totaal48.00

Nog maar 1 plek beschikbaar

60 min Coachingsgesprek (Decentrale Selectie)

Via deze link kun je een extra uur coaching bestellen voor de decentrale selectie. Je zult in dit uur door dezelfde coach worden begeleid als in het voorgaande coachingsgesprek.

  • Totaal50.00

Decentrale Selectie Utrecht Geneeskunde Trainingshandleiding

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training uitgedeeld, maar in dit geval kan je hem ook los bestellen en eerder ontvangen! Je betaalt alleen voor de verzendkosten van de handleiding. De voorwaarde van deze bestelling is dat je mee doet aan de decentrale selectie training. Annulering is niet mogelijk. We raden je aan om de handleiding mee te nemen naar de decentrale selectie training! Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen na bestelling bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Succes met de selectie!

  • Totaal3.00

Eén bijles voor Jonathan (Decentrale selectie) van twee uur

Speciaal voor Jonathan organiseren we bijlessen voor de decentrale selectie van Tandheelkunde aan de RUG tegen een ander tarief dan normaal. Dit tarief is 78 euro voor twee uur bijles. Bij aankoop van deze bijles, heeft Jonathan recht op twee uur bijles.

  • Totaal78.00

Handleiding GKLO2

Speciaal voor Bianca

  • Totaal30.00

Trainingshandleiding 3.A.2

Voor Querine.

  • Totaal30.00