Kies universiteit
Kies studie
Kies vak

Algemene Voorwaarden

De onderstaande algemene voorwaarden hebben betrekking op alle diensten van TentamenTrainingen.nl. Heb je vragen over onze algemene voorwaarden, stel ons deze dan via het contactformulier.

1. Op de (handels)namen, de logo’s, het (website)design en het trainingsmateriaal van Tentamentrainingen B.V. zijn alle rechten voorbehouden.   2. Hoewel TentamenTrainingen B.V. zorgvuldigheid betracht, is het mogelijk dat er onjuiste informatie op de website wordt weergegeven. Aan informatie weergegeven op de website kunnen geen rechten ontleend worden.   3. Door zich in te schrijven voor een tentamentraining van TentamenTrainingen B.V., online of offline, accepteert een klant deze Algemene Voorwaarden, die op de diensten van TentamenTrainingen.nl van toepassing zijn, alsmede de voorwaarden die van toepassing zijn op de 'Niet gehaald, geld terug'-garantie, die op deze website staan vermeld.   4. Tenzij anders wordt vermeld, wordt over diensten van TentamenTrainingen B.V. geen BTW geheven (m.u.v. Trainingshandleidingen die los van een training worden verkocht. Hierover wordt 9% BTW geheven), zijn prijzen vermeld in euro’s en is Nederlands Recht van toepassing.  5. Tentamentrainingen.nl behoudt zich het recht voor om inschrijvingen van klanten zonder opgaaf van reden te weigeren en / of om klanten te weren uit een training, wanneer TentamenTrainingen.nl dit noodzakelijk acht.   6. De tentamentrainingen van TentamenTrainingen.nl zijn bedoeld als aanvulling op regulier onderwijs en kunnen niet worden gevolgd ter vervanging van regulier onderwijs.  7. Indien zij dit noodzakelijk acht, heeft TentamenTrainingen.nl te allen tijde de mogelijkheid om een tentamentraining geheel of gedeeltelijk te annuleren, of geheel of gedeeltelijk te wijzigen van een fysieke naar een digitale of online training. De klanten die ingeschreven staan voor de betreffende training, hebben recht op restitutie van een deel van het trainingsgeld, afhankelijk van het deel van de training dat geen doorgang heeft gevonden. In geval een training digitaal of online  plaatsvindt, vindt geen restitutie plaats.  8. Indien een klant niet tevreden is over een tentamentraining, dan verzoekt TentamenTrainingen.nl de klant vriendelijk om dit zo snel mogelijk kenbaar te maken via de contact pagina op de website, zodat zo snel mogelijk actie kan worden ondernomen. Klachten worden tot uiterlijk zeven dagen na de laatste bijeenkomst van de training in behandeling genomen.
 

Neem contact met ons op

Vermeld indien mogelijk s.v.p. over welke universiteit, studie en trainingsgroep je vraag gaat. Zo kunnen we je sneller helpen.

Weet je niet welke training je precies moet boeken?

Laat ons je helpen!

tel: +31 20 3701500

e-mail: info@tentamentrainingen.nl