Erasmus University Rotterdam
Bedrijfskunde
Statistics

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bedrijfskunde Statistics

Digitale training Statistiek - Endterm - Groep 1

Guus

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Statistiek. Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Statistics Methode 2021 PRE-ORDER!

PREORDER NU. VERWACHTE LEVERDATUM: 15 DECEMBER


Van Guus Bok, de maker van de enorm succesvolle ‘SMT Methode’ verschijnt dit jaar 'de Statistics Methode 2021'! Dit is dé samenvatting die ervoor gaat zorgen dat jij zo effectief mogelijk het vak 'Statistiek’ voor Bedrijfskunde haalt. In 'de Statistics Methode 2021' komt alles aan bod wat je moet kunnen voor het tentamen in één compleet boekje. Je wordt op een systematische manier met leuke voorbeelden door de onderwerpen geleid. Hierbij oefen je veel, zowel met oefenvragen in het boekje als met echte tentamenvragen. Hierdoor word je zorgvuldig getraind op het halen van het tentamen.


Guus hielp met zijn Statistiek-samenvattingen en lessen al meer dan 10.000 studenten in heel Nederland aan een voldoende!


Let op: Door het boekje te bestellen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, en met de voorwaarden omtrent auteursrecht en het verbod op verspreiding van dit boekje.


De prijs van dit boekje is inclusief druk- en verzendkosten en 9% BTW. Voor sms notificatie over je verzending geef je je nummer als volgt op: 0031612345678.


Wanneer je dit boekje bestelt op vrijdag of zaterdag kan de levering langer duren i.v.m. het weekend. Wegens het Coronavirus zijn er momenteel vertragingen bij PostNL. De verzending van deze handleiding kan dus langer duren dan gewoonlijk.

  • Totaal25.00