Erasmus University Rotterdam
Bedrijfskunde
Statistics

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bedrijfskunde Statistics

Digitale training Statistiek - door Guus Bok HERKANSING

Guus

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je herkansing voor Statistiek. Guus behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Guus kan je kennen van de Statistics methode. Hij is een van onze meest ervaren docenten op de gebieden van Statistiek. Zo geeft hij ook het moeilijkere statistiek tweedejaars vak Statistische Methoden en Technieken (SMT)


Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing

  • Totaal140.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

De Statistics Methode 2021

Van Guus Bok, de maker van de enorm succesvolle ‘SMT Methode’ verschijnt dit jaar 'de Statistics Methode 2021'! Dit is dé samenvatting die ervoor gaat zorgen dat jij zo effectief mogelijk het vak 'Statistiek’ voor Bedrijfskunde haalt. In 'de Statistics Methode 2021' komt alles aan bod wat je moet kunnen voor het tentamen in één compleet boekje. Je wordt op een systematische manier met leuke voorbeelden door de onderwerpen geleid. Hierbij oefen je veel, zowel met oefenvragen in het boekje als met echte tentamenvragen. Hierdoor word je zorgvuldig getraind op het halen van het tentamen.


Guus hielp met zijn Statistiek-samenvattingen en lessen al meer dan 10.000 studenten in heel Nederland aan een voldoende!


Let op: Door het boekje te bestellen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, en met de voorwaarden omtrent auteursrecht en het verbod op verspreiding van dit boekje.


De prijs van dit boekje is inclusief druk- en verzendkosten en 9% BTW. Voor sms notificatie over je verzending geef je je nummer als volgt op: 0031612345678.


Wij versturen deze tentamenbundel iedere dinsdag en vrijdag, houd hier rekening mee bij het bestellen van het boekje. Wegens het Coronavirus zijn er momenteel vertragingen bij PostNL. De verzending van deze tentamenbundel kan dus langer duren dan gewoonlijk.

  • Totaal25.00