Erasmus University Rotterdam
Bestuurskunde
1.5: Developmental Psychology: Changing Man

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bestuurskunde 1.5: Developmental Psychology: Changing Man

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel 1.5 Developmental Psychology: Changing Man (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal19.95

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel 1.5 Developmental Psychology: Changing Man (Nederlands)

Deze examenbundel bestaat uit een uitgebreide Nederlandse samenvatting, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hierop. De examenbundels worden altijd in zwart-wit afgedrukt, tenzij anders vermeld. Let op: deze bestelling is een papieren versie.


Wanneer je voor deze cursus een examentraining boekt, ontvangt je deze examenbundel gratis als onderdeel van uw opleiding. Je examenbundel wordt na bestelling (tot 17.00 uur) binnen twee werkdagen bij je thuisbezorgd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit is een pre-order. Momenteel werken wij aan de examenbundel, zodra deze klaar is ontvang je deze binnen twee werkdagen. Wij streven ernaar om deze examenbundel minimaal drie weken voor het examen af te ronden.

  • Totaal19.95