Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Filosofie

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Filosofie

Digitale training Filosofie - Herkansing - Groep 1 - Nederlands

Teun

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen Filosofie.


In de training worden de belangrijkste concepten behandeld en worden al je vragen beantwoord . Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is voor leden van de EFR de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Bij weinig aanmeldingen is het mogelijk dat de training samen met de IBEB training voor Philosophy wordt gevoegd.

  • Totaal139.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Interesselijst Filosofie

Hicham Oud

Geef je op voor de interesselijst om ons te laten weten dat je deze training zou willen volgen. Zodra wij 3 of meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij ons uiterste best doen om deze training mogelijk te maken. Als we deze training gaan organiseren, ben jij de eerste die het te horen krijgt! Door je aan te melden voor de interesselijst, zit je nergens aan vast. Je bent dus niet automatisch verplicht om mee te doen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek