Erasmus University Rotterdam
Econometrie & Operationele Research
Inleiding multivariate statistiek

Universiteit Erasmus University Rotterdam Econometrie & Operationele Research Inleiding multivariate statistiek

PRE ORDER – Digitale trainingshandleiding Inleiding multivariate statistiek

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur nadat deze is voltooid per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal30.00

PRE ORDER – Hard copy trainingshandleiding Inleiding multivariate statistiek

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.

Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal20.00