Erasmus University Rotterdam
Econometrie & Operationele Research
Inleiding statistiek

Universiteit Erasmus University Rotterdam Econometrie & Operationele Research Inleiding statistiek

GRATIS Masterclass - Inleiding Statistiek - 2020/2021

Rob

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Inleiding Statistiek! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor Inleiding Statistiek die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Inleiding Statistiek te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding statistiek - Herkansing - Groep 1

Rob

In deze training word je in 12 uren, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je herkansing Inleiding statistiek.


Je docent behandelt in de training de belangrijkste onderwerpen en beantwoordt al jouw vragen over de stof. Tijdens de training wordt er geoefend met oude tentamenvragen, zodat je goed wordt voorbereid op het maken van het tentamen.


Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen.


Op deze training is onze unieke 'Niet Gehaald, Geld Terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek