Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Intermediate Accounting

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Intermediate Accounting

Digitale training Intermediate accounting - Midterm - Groep 1

Twan

In deze training ga je in één les van drie uur met je docent in een snel tempo aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak, met betrekking tot de eerste tussentoets, te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen en ontvang je onze digitale tentamentrainingen handleiding. De maximale groepsgrootte is slechts 10 personen, waardoor er veel mogelijkheid is tot persoonlijke aandacht. Op deze training is onze 'niet gehaald geld terug'-garantie niet van toepassing.

  • Totaal36.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Intermediate accounting - Eindtoets - Groep 1

Lukas

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen Intermediate accounting. Lukas behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.

Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is voor leden van de EFR de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing, mits je ook de midterm training hebt gevolgd


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER - Digitale versie trainingshandleiding Intermediate accounting

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal25.00

PRE-ORDER - Hard copy trainingshandleiding Intermediate accounting

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


Bij wijze van uitzondering is de trainingshandleiding die wordt gebruikt bij de tentamentraining los te koop. De handleiding is onderverdeeld in 4 lessen. In de handleiding is veel oefenmateriaal opgenomen, waardoor je je met behulp van de antwoorden goed en gericht kunt voorbereiden op het tentamen. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal25.00