Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Intermediate Accounting

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Intermediate Accounting

Interesselijst - Intermediate Accouting - Groep 2

Had je je graag in willen schrijven voor de training van Intermediate Accounting, maar zit groep 1 al vol? Schrijf je dan in op deze interesselijst. We gaan onze uiterste best doen nog wat voor je te regelen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Intermediate Accounting - HERKANSING - Groep 1

Lizzy

Tijdens deze training word je in een week tijd goed voorbereid op je hertentamen Intermediate Accounting. De training bestaat uit twaalf lesuren, verdeeld of drie of vier lessen. In deze trainng wordt de stof behandeld en wordt er geoefend met tentamenvragen. Daarnaast is er uiteraard ruimte om vragen te stellen.


Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een uitgebreide samenvatting met voorbeeld-vragen.

Uiteraard is onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing op deze training.


Let op: de planning van de training komt zo snel mogelijk online. Blijkt de planning je niet te schikken, dan kan je tot drie dagen voor de start van de training nog kosteloos uitschrijven. Op deze manier zit je dus nergens aan vast.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Intermediate Accounting - Groep 1

Lizzy

Tijdens deze training van vier lessen van drie uur word je optimaal voorbereid op je tentamen voor Intermediate Accounting. De docent zal diep ingaan op alle belangrijke stof, oefenvragen behandelen en uiteraard is er genoeg ruimte om vragen te stellen.


Tijdens deze les wordt gebruik gemaakt van een trainingshandleiding van Tentamentrainingen.nl

Uiteraard is onze 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie van toepassing op deze training.


De planning van de training wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Blijkt de planning je niet uit te komen, dan kan je je tot drie dagen voor de start van de training nog kosteloos uitschrijven. Zo zit je zit dus nergens aan vast.

  • Totaal144.00

Deze training zit helaas vol