Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Macro-economie

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Macro-economie

EFR Masterclass Macro-economie - powered by TentamenTrainingen.nl

Sophie

Tijdens de EFR Masterclass Macro-economie behandelt Sophie, een van onze beste en meest ervaren docenten, enkele lastige onderwerpen van Macro-economie en oefenen we samen met het beantwoorden van vragen. Een ideale manier om je voor te bereiden op de midterm van Macro-economie.

De Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met de EFR, waardoor EFR-leden gratis toegang hebben tot deze Masterclass.


De Masterclass is een goede manier om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen van Macro-economie en om een beeld te vormen van de kwaliteit van de docenten van TentamenTrainingen.nl. De Masterclass wordt gegeven in hoorcollege-vorm, maar er is tijdens de Masterclass, tijdens de pauzes en meteen na de Masterclass gelegenheid om vragen te stellen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Macro-economie - Endterm

Sophie

Tijdens deze training word je in een korte tijd goed voorbereid op je eindtentamen Macro-economie. De docent zal in een rustig tempo door alle stof gaan, veel oefenvragen behandelen en uiteraard is er veel ruimte om vragen te stellen.


Aan het begin van de eerste les ontvang je van ons de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een uitgebreide samenvatting van de stof, uitleg waar nodig en een hoop oefenvragen.

De unieke 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie is van toepassing op deze training.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek