Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Toegepaste Statistiek 2

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Toegepaste Statistiek 2

Digitale training Toegepaste Statistiek 2 - Groep 1 - Herkansing

Nhi

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor Toegepaste Statistiek 2.


Nhi behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

GRATIS Digitale Masterclass - Toegepaste Statistiek 2 (Nederlands) (2022/2023) - powered by EFR

Jasper

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Toegepaste Statistiek 2! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor Toegepaste Statistiek 2 die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten. In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Toegepaste Statistiek 2 te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Toegepaste Statistiek 2 (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal25.00

Hardcopy tentamenbundel Toegepaste Statistiek 2 (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal25.00