Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Inleiding Wiskunde

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Inleiding Wiskunde

Inleiding Wiskunde - Endterm - Groep 1

Rob

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 of 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor Inleiding Wiskunde.


Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Onze Docent Rob heeft veel ervaring met lesgeven en weet als echte Econometrist al je vragen te beantwoorden. Wat we ook altijd terugzien in de reviews!


Op deze training is de ‘Niet gehaald, Geld terug’-garantie wel van toepassing. Deze is echter alleen van toepassing als je ook de masterclass van Hicham gevolgd hebt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Wiskunde - Gratis EFR Masterclass (Engels gesproken)

Hicham

Wiskunde is een van de moeilijkste vakken in de bachelor Economie en Bedrijfseconomie. Daarom is de EFR hier om jou wat hulp te bieden voor het eerste wiskunde examen met een training van 6 uur! De training wordt gegeven door Hicham, een van de meest ervaren docenten bij TentamenTrainingen. Hij zal je door de theorie heen leiden en veel vragen met je oefenen. Vanwege de samenwerking tussen EFR en TentamenTrainingen is deze training gratis voor leden van de EFR!! Het aantal vrije plekken zal afhangen van de grootte van het lokaal dat we beschikbaar krijgen, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt en een plekje verovert!


Data:

Woensdag 25 September 19:00 - 22:00

Donderdag 26 september 17:00-20:00


Locatie:

First class: Erasmus Universiteit - Theil Building - Lokaal CB-1

Second class: M2-03 'Sorbonne' - Campus Woudestein

  • Totaal0.00

Laatste plekken beschikbaar