Erasmus University Rotterdam
Fiscaal Recht
3.6 Formeel Belastingrecht

Universiteit Erasmus University Rotterdam Fiscaal Recht 3.6 Formeel Belastingrecht

Formeel Belastingrecht - Groep 1

Harjit

In deze training word je in vier lessen van drie uur voorbereid op je tentamen Formeel Belastingrecht. Je docent behandelt in de training de belangrijkste onderwerpen en beantwoordt al je vragen over de stof. Ook wordt er geoefend met oude tentamenvragen zodat je goed wordt voorbereid op het tentamen.


Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen.


Op deze training is onze unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. De garantie geldt voor de vakken van Rechtsgeleerdheid in Rotterdam alleen indien je lid bent van de JFR.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding Formeel Belastingrecht

Schrijf je naast je inschrijving voor de training via de volgende knop in om gratis de handleiding van Formeel Belastingrecht thuis te ontvangen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, en bijpassende oefenopgaven. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Door deze bundel te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30,- in rekening gebracht voor deze trainingshandleiding.

  • Totaal0.00