Erasmus University Rotterdam
Geneeskunde
1A: de Gezonde Mens

Universiteit Erasmus University Rotterdam Geneeskunde 1A: de Gezonde Mens

1A1 Deeltoets - Groep 1 - 2020/2021

Demy

In deze training word je in 9 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor de 1A1 deeltoets. Demy behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing, als je ook de training voor de eindtoets volgt.


Demy is een gemotiveerde en enthousiaste docent die momenteel bezig is met haar master Geneeskunde en coschappen loopt. Demy heeft heel veel kennis van thema 1.A.1 en studenten waarderen het dat ze stof rustig en begrijpelijk uitlegt en de sfeer in de lessen heel gemoedelijk houdt!

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

1A1 Eindtoets - Groep 1 - 2020/2021

Jay

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor de 1A1 eindtoets. Jay behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing, als je ook de training voor de deeltoets volgt.


Jay is een tweedejaars student Geneeskunde die enorm veel af weet van blok 1.A.1! Deze volle rugzak aan kennis, maakt Jay de perfecte docent voor dit blok!

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

1A2 - Groep 1 - 2020/2021

Jay

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je herkansing voor 1A2. De docent, Jay, behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Jay is een tweedejaars student Geneeskunde die vorig jaar voor thema 1.A.2 een 9.6 heeft gehaald! Dat bewijst natuurlijk wel dat Jay echt alles weet over dit thema. Deze volle rugzak aan kennis, maakt Jay de perfecte docent voor dit blok!

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

GRATIS Masterclass- 1A1 - 2020/2021

Bryan

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor 1A1! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor 1A1 die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.

In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van 1A1 te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek