Erasmus University Rotterdam
Geneeskunde
1A: de Gezonde Mens

Universiteit Erasmus University Rotterdam Geneeskunde 1A: de Gezonde Mens

Herkansing 1A1 - Groep 1

Jay

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor de 1A1 eindtoets. Jay behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing, als je ook de training voor de deeltoets volgt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Herkansing 1A2 - Groep 1

Jay

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je herkansing voor 1A2. De docent, Jay, behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Jay is een tweedejaars student Geneeskunde die vorig jaar voor thema 1.A.2 een 9.6 heeft gehaald! Dat bewijst natuurlijk wel dat Jay echt alles weet over dit thema. Deze volle rugzak aan kennis, maakt Jay de perfecte docent voor dit blok!

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek