Erasmus University Rotterdam
Geneeskunde
1B: Stoornissen in het Milieu Interieur

Universiteit Erasmus University Rotterdam Geneeskunde 1B: Stoornissen in het Milieu Interieur

Herkansing 1B1 - Groep 1

Emma

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op de herkansing van tentamen 1B1. Emma behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Emma is een nieuwe docente bij TentamenTrainingen.nl die alles weet van het 1B blok! Ze heeft dit blok vorig jaar met een prachtig resultaat afgerond en weet waar de moeilijkheden van dit vak zitten. Ze kan deze moeilijkheden met haar rustige uitleg haarfijn aan studenten vertellen.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Herkansing 1B2 - Groep 1

Merel

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je herkansing van tentamen 1B2. Merel behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Merel is een van onze absolute top-docenten met inmiddels alweer ruim een jaar ervaring in het lesgeven. Merel heeft veel kennis van thema 1.B.2 en werd vorig jaar voor dit vak beoordeeld met gemiddeld een 8.8!

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek