Erasmus University Rotterdam
Geneeskunde
2B: Infectie- en immuunziekten

Universiteit Erasmus University Rotterdam Geneeskunde 2B: Infectie- en immuunziekten

2B3 - Groep 1

Ruben

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor 2B3. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Herkansing 2B1 - Groep 1

Demy

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je herkansing voor tentamen 2B1. Demy behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Demy is inmiddels master-studente Geneeskunde, maar heeft al 1 jaar de andere master "Molecular Medicine" erop zitten. Demy weet dus veel van intracellulaire processen af en heeft een speciale interesse in Infectieziekten en het Immuunsysteem. Voor 2.B.1 is zij dan ook erg geschikt als docent!

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

2B2 Trainingshandleiding

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie.


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: helaas is het antwoordmodel voor de vragen die in dit boekje staan niet beschikbaar.

  • Totaal30.00