Erasmus University Rotterdam
Geneeskunde
3KR: Integratietoets

Universiteit Erasmus University Rotterdam Geneeskunde 3KR: Integratietoets

Integratietoets jaar 3 - Groep 1

Bryan

In deze training word je in 2 lessen van 4,5 uur voorbereid op de herkansing van de Integratietoets van jaar 3. Bryan behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Je docent bespreekt samen met jou en de groep aan welke ziektebeelden je bij de opgegeven casus kan denken en geeft je informatie over de achtergrond van deze ziektebeelden. Met je groepje en de docent kan je zo alle kennis bundelen, zodat je zo optimaal mogelijk voorbereid het tentamen in gaat. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


Bryan is afgestudeerd arts en is een van de topdocenten van TentamenTrainingen.nl. Door zijn ervaring met het lesgeven en zijn ervaring met het onderwijzen van derdejaars vakken, weet Bryan ieder jaar weer bijna alleen maar hoge evaluaties te scoren! Studenten beschrijven zijn humor gedurende de trainingen en zijn kennis als de perfecte combinatie!


Let op: bij deze tentamentraining zal geen trainingshandleiding worden gemaakt in verband met het wisselende karakter van deze toets per jaar.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek