Erasmus University Rotterdam
IBA
Decentrale Selectie

Universiteit Erasmus University Rotterdam IBA Decentrale Selectie

Decentrale Selectie IBA 2020 - Interesselijst

Dit jaar organiseren we Decentrale Selectie Trainingen voor de selectie IBA! Deze training helpt jou om je optimaal voor te bereiden op de de decentrale selectie.


Alle onderwerpen en toetsen die mogelijk terugkeren in de decentrale selectie worden gedurende deze training behandeld, waaronder de opgegeven stof. Een ervaren docent uit ons TentamenTrainingen team zal in de training de stof in hoorcollege vorm uitleggen. Je kunt daarbij al je vragen stellen die je wilt! Daarnaast zal de docent ook oefenopgaven over de stof behandelen in de training zodat je een beter beeld krijgt van de selectie toets en zodat je weet hoe je bepaalde vragen moet aanpakken. Tijdens de training ontvang je ook een trainingshandleiding met een samenvatting van de stof en oefenopgaven. Het doel van deze training is het geven van meer uitleg over het studiemateriaal, het bieden van extra oefening en om de kandidaten boven de stof te laten staan. Centraal in deze training staat:

• Ruimte voor herhaling van de stof

• Ruimte voor het behandelen van individuele vragen

• Ruimte voor oefenen met oefenvragen

• Persoonlijke aandacht door een maximale groepsgrootte van 15 studenten


Op deze training is onze unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie niet van toepassing, omdat het geen regulier tentamen betreft en omdat er geen herkansingsmogelijkheid is.


Als je vragen hebt, stuur dan een mailtje naar decentraleselectie@tentamentrainingen.nl


Let op: je schrijft je dus niet in voor de uiteindelijke training (je schrijft je in voor een interesselijst) je zit dus nergens aan vast wanneer je je hiervoor inschrijft. Eind december zullen wij een mail sturen of de training zal door gaan.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek