Erasmus University Rotterdam
Rechtsgeleerdheid
1.4 Inleiding Privaatrecht

Universiteit Erasmus University Rotterdam Rechtsgeleerdheid 1.4 Inleiding Privaatrecht

Gratis - JFR Masterclass Inleiding Privaatrecht - Powered by TentamenTrainingen

Floris

Start het blok goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Inleiding Privaatrecht.


TentamenTrainingen.nl organiseert een gratis Masterclass voor Inleiding Privaatrecht die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten. In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Inleiding Privaatrecht te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis!


Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Privaatrecht - Groep 1

Floris

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor Inleiding Privaatrecht.


Floris behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van JFR.

  • Totaal139.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek