Erasmus University Rotterdam
Rechtsgeleerdheid
2.5 Bestuursrecht

Universiteit Erasmus University Rotterdam Rechtsgeleerdheid 2.5 Bestuursrecht

Bestuursrecht - Groep 1

Berkant

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor Bestuursrecht.


Berkant behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van JFR.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gratis - JFR Masterclass Bestuursrecht - Powered by TentamenTrainingen

Berkant

Start het blok goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Bestuursrecht.


TentamenTrainingen.nl organiseert een gratis Masterclass voor Bestuursrecht die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten. In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Bestuursrecht te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis!


Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek