Hogeschool van Amsterdam
Rechten
Verbintenissenrecht 1

Universiteit Hogeschool van Amsterdam Rechten Verbintenissenrecht 1

Digitale preview tentamenbundel verbintenissenrecht

Ken jij onze tentamenbundels al? Bij elke geboekte training ontvang je er GRATIS een, maar ze zijn ook los verkrijgbaar!


Een uitgebreide samenvatting inclusief oefenopgaven om je helemaal klaar te stomen voor het tentamen.


Handig om de stof even te herhalen, of te checken of je alles hebt geleerd.


Dit is een preview van de tentamenbundel verbintenissenrecht. Ben je tevreden over de preview, bestel dan snel de complete tentamenbundel van verbintenissenrecht.

  • Totaal0.00

Digitale tentamenbundel Verbintenissenrecht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een digitale versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal15.00

Hardcopy tentamenbundel Verbintenissenrecht

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00