Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q3: Homeostase (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q3: Homeostase (MGZ)

Homeostase (Q3, MGZ) - 2e toets - Groep 1

Bas

In deze training word je in 11 uur, verdeeld over 3 à 4 lessen, voorbereid op je

tentamen voor MGZ Q3 Homeostase. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Onze docent Bas is een tweedejaars student die voor zijn eerste jaar MGZ maar liefst een 9.5 gemiddeld staat. Door zijn ervaring als bijlesdocent op de middelbare school en voorlichter op de universiteit snapt hij hoe hij informatie overbrengt op een groep, en zal hij jou helpen je tentamenstof onder de knie te krijgen!

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Interesselijst Q3 - 1e Toets

Geef je op voor de interesselijst om ons te laten weten dat je deze training zou willen volgen. Zodra wij 3 of meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij ons uiterste best doen om deze trainingen mogelijk te maken. Als we deze trainingen gaan organiseren, ben jij de eerste die het te horen krijgt! Door je aan te melden voor de interesselijst, zit je nergens aan vast. Je bent dus niet automatisch verplicht om mee te doen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek