Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q5: Nieuwvorming en Veroudering (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q5: Nieuwvorming en Veroudering (MGZ)

Herkansing Nieuwvorming en Veroudering (Q5, MGZ) - Groep 1

Naomi

Eerste kans niet gehaald? Niet getreurd, schrijf je in voor een super tentamentraining! In deze training ga je in twaalf lesuren met je docent aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. De maximale groepsgrootte is voor deze groep 15 personen, wat betekent dat er veel ruimte is voor groepsinteractie. Bovendien krijg je een uitgebreide samenvatting inclusief oefenvragen bij de training. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. Docente Naomi gaat samen met jou aan de slag om de stof onder de knie te krijgen, zodat jij met een goed gevoel je hertentamen in gaat!

  • Totaal99.00

Deze training is reeds begonnen

Trainingshandleiding Radboud Universiteit Geneeskunde - MGZ Q5 (Nieuwvorming en Veroudering)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kan je hem ook los van de training bestellen. Met behulp van deze trainingshandleiding kun je kennis maken met ons kwalitatief uitstekende studiemateriaal. In de handleiding van maar liefst 77 pagina's vind je een zeer uitgebreide samenvatting en oefenvragen, en dat voor een kennismakingsprijsje! Wanneer je de handleiding bestelt, ontvang je van ons de versie waarin de antwoorden niet zijn opgenomen. Het antwoordmodel wordt digitaal naar je gemaild. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal25.00