Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q5: Nieuwvorming en Veroudering (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q5: Nieuwvorming en Veroudering (MGZ)

Nieuwvorming en Veroudering (Q5, MGZ) - 2e toets - Groep 1 (2020/21)

Yfke

In deze training ga je in 12 uur verdeeld over 3-4 lessen met je docent aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. De maximale groepsgrootte is voor deze groep 15 personen, wat betekent dat er veel ruimte is voor groepsinteractie. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.


Docent Yfke zit momenteel in het derde jaar van de bachelor, en ze heeft in deze tijd niet stilgezeten. Ze heeft ervaring met het geven van tentamentrainingen en lezingen, heeft zowel het eerstejaars als het medisch disciplinaire honoursprogramma gedaan en heeft enkele bijbaantjes in het umc achter de rug. Zij zal met al haar ervaring er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je tentamen haalt.  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Handleiding MGZ Q5 (ophalen EOS-gebouw)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, en bijpassende oefenopgaven. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail vanaf 14 januari ophalen in de bestuurskamer van Unipartners Nijmegen (Elinor Ostromgebouw -1.505). Dit kan op elke werkdag tussen 12:15 en 13:30.

  • Totaal12.00

Handleiding MGZ Q5 (thuis bezorgen)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, en bijpassende oefenopgaven. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie.


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal16.00