Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q6: Beweging en Stroming (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q6: Beweging en Stroming (MGZ)

Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q6 - Gratis digitale Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Lydia

In deze gratis digitale masterclass zal onze docent Lydia een college verzorgen over de stof van MGZ Q6 die je tot nu toe hebt gehad. Ook zal er tijd zijn om al je vragen te stellen en samen tentamenvragen te oefenen. De powerpoint zal na afloop in de Whatsapp-groep gedeeld worden, zodat je alles nog eens zelf kan bekijken.


Handig voor de aankomende toets van MGZ, zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent! Er zijn maximaal 250 plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plekje!


Docent Lydia is een van onze ervaren en enthousiaste docenten. Tijdens haar coschappen helpt ze andere studenten graag om het jaar zo goed mogelijk door te komen, dus ze zal er tijdens de masterclass alles aan doen om al jouw vragen te beantwoorden!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q6: Beweging en Stroming - 2e toets - Groep 1

Naomi

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor MGZ Q6.

Naomi behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt, ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Naomi is zelf al bezig met haar coschappen. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je Q6 tentamen zal ze al jouw vragen beantwoorden en je helpen met de onderdelen waar je moeite mee hebt!

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitaal voorproefje trainingshandleiding MGZ Q6

In dit voorproefje vind je een gedeelte van de trainingshandleiding voor dit vak. Dit betreft een digitale read-only versie! Je voorproefje wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal0.00

Digitale trainingshandleiding Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q6: Beweging en Stroming

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal20.00

Hard copy trainingshandleiding Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q6: Beweging en Stroming

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal20.00