Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
S1: Context, Science and Innovation (CSI)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen S1: Context, Science and Innovation (CSI)

Training Context, Science and Innovation (CSI) Q1 - Groep 1

Tijn

In deze training word je in 4 uur voorbereid op je tentamen voor CSI Q1.

Tijn behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


Tijn is al enkele jaren docent bij ons en geeft standaard onze CSI trainingen. Jullie medestudenten hebben meermaals aangegeven de tentamens gehaald te hebben na alle uitleg van Tijn en zich goed voorbereid te voelen voor de rest van deze leerlijn.

  • Totaal49.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Training Context, Science and Innovation (CSI) Q2 - Groep 1

Tijn

In deze training word je in 4 uur voorbereid op je tentamen voor CSI Q2.

Tijn behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


  • Totaal49.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek