Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
S1: Context, Science and Innovation (CSI)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen S1: Context, Science and Innovation (CSI)

Context, Science and Innovation (CSI) Q2 - Gratis digitale Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Tijn

In deze gratis digitale masterclass legt docent Tijn je een deel van CSI Q2 uit. Hij zal ingaan op de leerstof, tentamenvragen en er is tijd om al jouw vragen aan hem te stellen.

Zo ga je goed voorbereid je tentamen van CSI in! Als er een powerpoint gebruikt wordt, zal je deze later ontvangen zodat je er zelf ook nog eens naar kan kijken.


Er is plaats voor 250 deelnemers, dus boek snel een plekje!


Docent Tijn zit op dit moment in zijn derde jaar van Geneeskunde. Destijds heeft hij het eerste semester afgesloten met een mooie 8,5 en hij zal er alles aan doen dit ook voor jou te laten gelden!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Context, Science and Innovation (CSI) Q2 - Groep 1

Tijn

In deze digitale training word je in 4 uur voorbereid op je tentamen voor CSI Q2.

Tijn behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding, met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt, ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.  • Totaal49.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitaal voorproefje trainingshandleiding CSI S1

In dit voorproefje vind je een gedeelte van de trainingshandleiding voor CSI Q2. Dit betreft een digitale read-only versie! Je voorproefje wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal0.00

Digitale trainingshandleiding Context, Science and Innovation (CSI) S1

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Hard copy trainingshandleiding Context, Science and Innovation (CSI) S1

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00