Radboud Universiteit Nijmegen
Psychologie/Psychology
B1 NE Brein & Cognitie 1: Introductie

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Psychologie/Psychology B1 NE Brein & Cognitie 1: Introductie

Brein & Cognitie 1: Introductie - Gratis Masterclass - Groep 1 - Nederlands

Joran

In deze GRATIS online masterclass voor Nederlands-sprekende studenten worden een aantal moeilijke onderwerpen van de cursus B&C 1 besproken. Het is uiteraard ook mogelijk om vragen te stellen aan onze docent! Er is maar beperkt plek, dus schrijf je snel in en ontdek hoe het is om een mini-training van TentamenTrainingen.nl te volgen!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Brein & Cognitie 1: Introductie - Groep 1 - Nederlands

Denise

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor B&C 1.

De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen.

Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE ORDER Digitale trainingshandleiding Brein & Cognitie 1: Introductie

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

  • Totaal15.00

PRE ORDER Hard copy trainingshandleiding Brein & Cognitie 1: Introductie

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!

Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan dezebundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

  • Totaal15.00