Radboud Universiteit Nijmegen
Psychologie/Psychology
B1 NE Brein & Cognitie 1: Introductie

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Psychologie/Psychology B1 NE Brein & Cognitie 1: Introductie

Brein & Cognitie 1: Introductie - Gratis Masterclass - Groep 1 - Nederlands

Joran

In deze GRATIS online masterclass voor Nederlands-sprekende studenten worden een aantal moeilijke onderwerpen van de cursus B&C 1 besproken. Het is uiteraard ook mogelijk om vragen te stellen aan onze docent! Er is maar beperkt plek, dus schrijf je snel in en ontdek hoe het is om een mini-training van TentamenTrainingen.nl te volgen!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Oefentraining - Brein & Cognitie 1: Introductie - Groep 1 - Nederlands

Denise

In deze digitale oefentraining word je in <aantal uur> voorbereid op je tentamen voor brein & cognitie 1. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepte door middel van het oefenen met voorbeeld tentamenvragen en beantwoordt al je vragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale oefenbundel met daarin een volledig oefenvragen per hoofdstuk. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie enkel van toepassing wanneer je zowel de theorietraining als de oefentraining volgt.

  • Totaal25.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Theorietraining - Brein & Cognitie 1: Introductie - Groep 1 - Nederlands

Denise

In deze digitale theorietraining word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor brein & cognitie 1. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale theoriebundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie enkel van toepassing wanneer je zowel de theorietraining als de oefentraining volgt.


  • Totaal75.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE ORDER Hard copy trainingshandleiding Brein & Cognitie 1: Introductie

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!

Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze handleiding rond 1 december te voltooien.


  • Totaal15.00

PRE ORDER digitale oefenbundel Brein & Cognitie 1: Introductie

Deze oefenbundel bestaat uit een heel tentamen en een aantal extra oefenvragen. Op deze manier kun je doelgericht oefenen en kun je ervaren hoe het is om een tentamen voor dit vak te maken. Deze bundel bevat ook de antwoorden op de vragen. Heb je extra uitleg nodig, dan kun je je aanmelden voor onze oefentraining of volledige training, die ook op deze pagina staan vermeld. Let op: deze oefenbundel bevat dezelfde vragen als de theoriebundel.


Wanneer je een oefentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze oefenbundel gratis als onderdeel van je training. Je oefenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de oefenbundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze handleiding uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal10.00

PRE ORDER digitale theoriebundel Brein & Cognitie 1: Introductie

Deze theorie bundel bestaat uit een samenvatting van de hoorcolleges en de stof uit het boek, zodat je genoeg informatie hebt om jouw tentamen te halen. De bundel bevat ook een oefententamen en een aantal extra oefenvragen. Let op: deze handleiding bevat dezelfde oefenvragen als de oefenbundel!


Wanneer je een theorietraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze theoriebundel gratis als onderdeel van je training. Je theoriebundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. Deze digitale versie mag niet gedeeld worden. De prijs van de theoriebundel is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze handleiding rond datum 1 december te voltooien.

  • Totaal15.00