Radboud Universiteit Nijmegen
Psychologie/Psychology
B1 NE Methoden van onderzoek

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Psychologie/Psychology B1 NE Methoden van onderzoek

Digitale training Methoden van Onderzoek - Groep 1 - Nederlands

Jeannette

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Methoden van Onderzoek. Jeannette behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing

  • Totaal75.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Methoden van Onderzoek + How to study? - GRATIS Masterclass - Nederlands - Groep 1

Anouk

In deze GRATIS online masterclass voor Nederlands-sprekende studenten worden een aantal moeilijke onderwerpen van de cursus Methoden van Onderzoek besproken. Het is uiteraard ook mogelijk om vragen te stellen aan onze docent! Ook zal onze docent wat tips en tricks bespreken voor het studeren aan de RU. Er is maar beperkt plek, dus schrijf je snel in en ontdek hoe het is om een mini-training van TentamenTrainingen.nl te volgen!

  • Totaal0.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

PRE ORDER Digitale trainingshandleiding Methoden van Onderzoek

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

  • Totaal15.00

PRE ORDER Hard Copy trainingshandleiding Methoden van Onderzoek

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!

Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan dezebundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

  • Totaal15.00