Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B1 Staats- en Bestuursrecht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B1 Staats- en Bestuursrecht

Digitale Training - Staats- en Bestuursrecht - Groep 1

Steven

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Staats- en Bestuursrecht. Steven behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 25 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Steven behaalde zelf een 8 voor dit vak en zijn trainingen worden uitstekend beoordeeld.

  • Totaal99.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Trainingshandleiding - Staats- en Bestuursrecht (Digitaal)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Trainingshandleiding - Staats- en Bestuursrecht (Thuis Bezorgen)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!

Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00