Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B2 Bestuursrecht II

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B2 Bestuursrecht II

Herkansing Bestuursrecht II - Groep 1

Steven

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je hertentamen voor Bestuursrecht II. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing. Wanneer je je in hebt geschreven voor een training, krijg je de handleiding digitaal opgestuurd (via de mail). Steven behaalde zelf een 9 voor dit vak.

  • Totaal119.00

Laatste plekken beschikbaar

Digitale Handleiding Bestuursrecht II #29051206

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval

kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen

namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Trainingshandleiding Bestuursrecht II (Thuis bezorgen) #29051206

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter uitsluitend in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% btw.

  • Totaal15.00