Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B2 Historische Ontwikkeling Privaatrecht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B2 Historische Ontwikkeling Privaatrecht

Historische Ontwikkeling Privaatrecht - Groep 1

Daphne

In deze training word je in 8 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op je tentamen voor Historische Ontwikkeling Privaatrecht. Daphne behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.


Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.

NB: Indien de handleiding beschikbaar is wordt dat hier vermeld.


Daphne zit nu in haar derde jaar en zit bij Wetswinkel Nijmegen, ze is eveneens actief bij NSO Eques. Daphne haalde zelf een 8,5 voor dit vak.

  • Totaal79.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Trainingshandleiding Historische Ontwikkeling Privaatrecht (Ophalen Grotiusgebouw)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter alleen in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail 1 à 2 weken voor het tentamen ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30. NB: Indien de handleiding beschikbaar is wordt dat hier vermeld

  • Totaal10.00

PRE-ORDER Trainingshandleiding Historische Ontwikkeling Privaatrecht (Thuis bezorgen)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter uitsluitend in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

NB: Indien de handleiding beschikbaar is wordt dat hier vermeld.

  • Totaal15.00