Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B2 Personen- en Familierecht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B2 Personen- en Familierecht

Digitale Training - Personen- en Familierecht - Groep 1

Robin

In deze digitale training word je in 10 uur voorbereid op je tentamen voor Personen- en Familierecht. Robin behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Robin Hermans is 21 jaar en is vierdejaars student. Onlangs heeft hij zijn bachelor European Law School succesvol afgerond en is hij begonnen als masterstudent International &European Law Advanced. Tijdens zijn bachelor heeft hij een 9,0 gehaald voor Personen- en familierecht. Daarnaast is hij dit jaar secretaris van Pleitgenootschap Rota Carolina.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER - Trainingshandleiding - Personen- en Familierecht (Digitaal)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive. NB: Deze handleiding zal vanaf 14 december beschikbaar zijn.

  • Totaal15.00

PRE-ORDER - Trainingshandleiding - Personen- en Familierecht (Thuis Bezorgen)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!

Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

NB: Deze handleiding zal vanaf 14 december beschikbaar zijn.

  • Totaal15.00