Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B2 Staatsrecht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B2 Staatsrecht

Staatsrecht - Groep 1

Dania

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Staatsrecht. Dania behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant. Dania zit in haar derde jaar van de bachelor Nederlands Recht en behaalde hoge cijfers. Vorig jaar is zij bij de Staatsrecht training beoordeeld met gemiddeld een 8,5!

  • Totaal119.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER - Trainingshandleiding - Staatsrecht (Digitaal)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive. NB: Als de handleiding beschikbaar is zal dit hier worden vermeld.

  • Totaal15.00

PRE-ORDER - Trainingshandleiding - Staatsrecht (Thuis Bezorgen)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!

Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

NB: Als de handleiding beschikbaar is zal dit hier worden vermeld.

  • Totaal15.00