Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B2 Strafrecht I

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B2 Strafrecht I

Digitale Training - Strafrecht I - Groep 2

Christian

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Strafrecht I. Christian behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Christian bevindt zich momenteel in de slotfase van bachelor Rechtsgeleerdheid.

Naast zijn studie is hij werkzaam bij de rechtswinkel Venlo en heeft hij in het verleden ervaring opgedaan als griffier bij de strafkamer (Kabinet RC) van de rechtbank Den Haag.

  • Totaal119.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Digitale Training - Strafrecht I - Groep 1

Christian

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Strafrecht I. Christian behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Christian bevindt zich momenteel in de slotfase van bachelor Rechtsgeleerdheid.

Naast zijn studie is hij werkzaam bij de rechtswinkel Venlo en heeft hij in het verleden ervaring opgedaan als griffier bij de strafkamer (Kabinet RC) van de rechtbank Den Haag.

  • Totaal119.00

Deze training zit helaas vol

Trainingshandleiding - Strafrecht I (Digitaal)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive. NB: Deze handleiding zal vanaf 13 november beschikbaar zijn.

  • Totaal15.00

Trainingshandleiding - Strafrecht I (Thuis Bezorgen)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!

Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

NB: Deze handleiding zal vanaf 13 november beschikbaar zijn.

  • Totaal15.00